top of page
Ruth website.jpeg

RUTH LENAERS

Specialist in HR & rekrutering

Brightcube werd in 2018 opgericht met als doelstelling: KMO's begeleiden in hun groei en zodoende helpen met het bereiken van hun commerciële & financiële doelen doormiddel van strategische adviesverlening, ad interim management en/of training. Dit met een uitgesproken nadruk op HRM.

"KMO's die groeien hebben uitdagingen, niet het minst inzake personeel. Plots lopen een aantal zaken niet meer zoals voorheen, een nieuwe aanpak en meer processen dringen zich op. Dit is precies waar wij onze KMO klanten in bijstaan".

Ruth Lenaers heeft jarenlange ervaring op het gebied van Human Resource Management en rekrutering alsook het aansturen en motiveren van teams. 

Naast bewezen resultaten inzake HRM, studeerde Ruth af als klinisch psychologe en volgde strategisch HRM aan Vlerick Business School in Gent.

Ruth is Insights Discovery® Practitioner.

Over ons: About
Linkedin NEW K2E BERT.PNG

BERT VANMANSHOVEN

Specialist in verkoop - grote bedrijven

"Geen grote theorieën, wij benaderen onze klanten steeds met een frisse blik en werken oplossingen op maat uit dewelke onmiddellijk toepasbaar zijn".

Bert Vanmanshoven heeft jarenlange ervaring op het gebied van commercieel management en het aansturen en motiveren van sales teams.  Naast bewezen resultaten inzake verkoop en marketing wist Bert meerdere postgraduaat opleidingen te volgen, waaronder een Executive Master in Sales & Marketing aan Vlerick Business School en Executive Leadership opleiding aan London Business School.

Over ons: About
bottom of page